74 143Érvényes szavazatSzavazás

A szavazás aktuális állását ide kattintva tekintheti meg.

Szavazás menete:
A jelölt orvosok közül azokra lehet szavazni, akik hozzájárulásukat adták a szavazáson való részvételhez. Amennyiben nem találja meg a listán az Ön által javasolt orvost, ez azért van, mert nem egyezett bele a szavazáson való részvételbe.
Önnek arra van lehetősége, hogy 1 e-mail címről, 1 orvosra, 1 szavazatot adjon le.

A szavazás menete a következő:

A „SZAVAZOK” gombra kattintással egy automatikus e-mailt küldünk Önnek a megadott e-mail címre, melyben kérjük szavazatának megerősítését. A „SZAVAZOK” gomb-ra kattintás önmagában tehát még nem minősül szavazásnak. Fontos, hogy az email címére küldött elektronikus levélen rákattintson a „Szavazat megerősítése” linkre. Ön visszaigazolást fog kapni arról, hogy szavazata beérkezett hozzánk.
Kérjük, mielőtt a „SZAVAZOK” gombra kattintana - elkerülve az esetleges elgépelést - ellenőrizze le a megadott e-mail címet, mert a helytelen e-mail címekre nem tudjuk visszaküldeni a megerősítő e-mailt, ezért az a szavazat érvénytelennek minősül.
A magas látogatói szám miatt a visszaigazoló e-mailek kiküldése hosszabb időt vehet igénybe, kérjük szíves türelmét.
Köszönjük, hogy hozzájárult orvosa méltó elismeréséhez szavazata leadásával.

Informatikai csapatunk minden nap átnézi a beérkezett szavazatokhoz tartozó e-mail címeket, és amennyiben visszaéléseket (nem valós személyektől érkező szavazatokat) tapasztal, azokat a szavazatokat érvényteleníti.

  • Nincs találat


* kötelező