160 871Érvényes szavazatSzavazás

Tisztelt Szavazók!
Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy informatikai csapatunk visszaéléseket (nem valós személyektől érkező szavazatokat) tapasztalt a szavazással kapcsolatban. Mindez veszélyezteti az esélyegyenlőségen alapuló tiszta verseny megvalósulását és kellemetlen helyzetbe hozhatja a jelölt orvosokat, kiváló szakembereket.
Informatikai csapatunk minden nap átnézi a beérkezett szavazatokhoz tartozó e-mail címeket és amennyiben hasonlót tapasztal, úgy azokat a szavazatokat a jövőben is érvényteleníti.
Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Patakfalvi Zoltán
kuratóriumi elnök

A szavazás menetéről a lentiekben olvashat.
Egy e-mail címről kizárólag egy orvosra egy szavazat adható le!
A szavazás menetének biztosítására, a SZAVAZOK gombra kattintva egy automatikus e-mailt küldünk Önnek a megadott e-mail címre, melyben kérjük szavazatának megerősítését.
Nagyon fontos, hogy szavazatát csak ilyen formában tudjuk érvényesíteni!
Kérjük, mielőtt a „szavazok” gombra kattintana, elkerülve az esetleges elgépelést ellenőrizze le a megadott e-mail címet, mert a helytelen e-mail címekre nem tudjuk visszaküldeni a megerősítő e-mailt, ezért az a szavazat érvénytelennek számít!
A jelölt orvosok közül kizárólag azokra az orvosokra lehet szavazni, akik hozzájárulásukat adták a szavazáson való részvételhez!
A magas látogatói szám miatt, a visszaigazoló e-mailek kiküldése hosszabb időt vehet igénybe, köszönjük szíves türelmüket!
Köszönjük, hogy leadta szavazatát.

  • Nincs találat


* kötelező